Skolfakta

Antal: 9

• Välmående och långsiktig prestation

För att du ska kunna nå din fulla potential räcker det inte att du har goda ämneskunskaper och höga betyg. Det är också viktigt att du mår bra – fysiskt,psykiskt och socialt – så att du kan utvecklas och prestera långsiktigt.

• Skolmaten

Lunch i skolan

Från och med läsåret 2018/2019 levereras våra skolmåltider av Albertina Catering.

Varje dag serveras två rätter, varav en är ett vegetariskt alternativ, samt salladsbuffé.

• Läsårsdata 2019 / 2020

VI återkommer om upplägg senare pga Corona

Höstterminen 2019

Läsårsstart
    för åk 1 måndag den 19 augusti
    för åk 2 och 3 tisdag den 20 augusti.
    Höstlov: 28 oktober–1 november
    Höstterminens sista dag: 20 december

• Försäkring för elever

Stockholm stads kollektiva olycksfallsförsäkring gäller dygnet runt för barn och
    ungdomar upp till 24 år.

Försäkringsbolaget är Crawford & Co.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Historia och utsikt

P A Fogelströms gymnasium ligger högt uppe på Stigberget på Södermalm, med utsikt över Saltsjön och Djurgården. Det är en extra bonus att få arbeta i kvarter som turistbussar vallfärdar till, med fem minuters promenadväg till Slussen.

Besöksadress: Stigbergsgatan 26, 116 28 Stockholm

• Start

Vår hantering av situationen med coronaviruset är att vi följer stadens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi kommer att mötas i klassrum, korridorer och matsalar, vilket man förstås tagit hänsyn till när man på nationell